HPU – Hydraulisk Pumpe Unit

Mangler du en eller flere HPU’er til din virksomhed?

Hos A/S Oilpower Hydraulics har vi mange års erfaring med fremstilling af HPU’er. Vi er en virksomhed, der producerer hydraulisk udstyr til industrien og det maritime erhverv. Vores adresse er på havnen i Esbjerg, hvorfra vi dagligt sælger hydraulisk udstyr til kunder over hele verden.

Vores HPU’er bliver altid opbygget efter de specifikationer, du som kunde efterspørger, og vi kan opbygge og fremstille HPU’er i alle størrelser og til alle brancher. Skal du have fremstillet en HPU til din virksomhed, står vi derfor klar til at hjælpe dig.

Service af HPU – vi holder din HPU godt kørende

Som eksperter i at fremstille hydraulisk udstyr og HPU’er kan vi også tilbyde dig at udføre service på din HPU. Et service hos os sikrer dig, at din HPU virker, som den skal, og at den kan blive ved med at fungere optimalt i så lang tid som overhovedet muligt.

Når vi udfører service på en eller flere af dine HPU’er, sørger vi for:

  • Udskiftning af filter
  • Flow og tryktest af pumper
  • Tjek af olierenhed
  • Ventiltest

Vi skræddersyr din HPU til din virksomhed

For at sikre os at vi kan fremstille og opbygge præcis den HPU, du mangler i din virksomhed, er det afgørende for os, at vi er i tæt dialog med dig. Samarbejdet med dig skaber det bedste fundament for, at vi kan fremstille en optimal HPU til dig, der passer perfekt til din virksomhed og de behov, der er.

Dine specifikationer og din virksomheds behov er udgangspunktet for den HPU, vi fremstiller til dig. Hos os får du derfor din helt egen og skræddersyede HPU. Vores årelange erfaring indenfor vores branche er din garanti for, at du får et optimalt produkt, der svarer til dine specifikationer.

Skal vi fremstille en HPU til din virksomhed?

Har du spørgsmål til, hvilke former for hydraulisk udstyr vi kan fremstille til din virksomhed? Eller vil du gerne vide mere om vores priser på HPU’er? Uanset hvad er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os ved at ringe til os eller ved at sende os en e-mail.

Ring til os på telefon 75 12 55 55 eller skriv til os på supply@oilpower.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.