Oilpower ønsker tillykke til MH-O&Co med deres nye skib MHO Gurli, og takker for samarbejdet med leveringen og monteringen af kran og hydrauliksystemet. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Har du hænderne skruet rigtigt på, har gode samarbejdsevner og søger arbejde som skibsmontør/servicemontør eller smed.

Så Læs mere på: www.oilpower.dk/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Efter at have modtaget løsedelene fra vores kunde, har vi opsamlet coiled tubing uniten efter tegninger, billeder og diagrammer, monteret nye slanger til alle cylindere, motorer m.m.

Uniten blev derefter testet og sendt retur til kunden..
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

A/S Oilpower Hydraulics

Til en af vores tyske kunder har vi solgt 2 stk. marine kraner.

Henholdsvis en Iron Fist IFG657M6, 65M fuld foldbar med 6 udskud samt en Iron Fist IFG200000EX4 med 4 udskud og et 10T spil.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

A/S Oilpower Hydraulics

Rasmus Olsen, som er ved at uddanne sig til maskinmester, har netop afsluttet hans praktik hos os og sendes afsted mange erfaringer rigere.
Vi har bedt ham evaluere hans praktikperiode hos os.

”I min 9 måneders praktikperiode hos Oilpower, har jeg lært mange forskellige ting. Først og fremmest har jeg fået et godt indblik i hvordan, hverdagen fungere hos større virksomheder ude i virkeligheden. En stor del af hverdagen er selvfølgelig kommunikation og forventninger mellem forskellige parter, lige fra medarbejder til medarbejder – til øverste chefer i de forskellige virksomheder"

"Min erfaring inden for den håndværksmæssige del har også fået et markant nøk op, da jeg har fået muligheden for at komme med ud til mange vidt forskellige opgaver inden for hydraulik. Disse opgaver spænder over alt fra test af motorer, pumper og fejlfinding på forskellige hydrauliksystemer, til renovering af cylinder og slangeskift, samt enkelte smedeopgaver.
Alt i alt synes jeg det har været et godt praktikforløb, som har givet mig et godt indblik i en førhen ukendt branche" fortæller Rasmus Olsen.

Vi takker Rasmus for et godt samarbejde og ønsker ham det bedste fremover.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del