Davit og kraneftersyn

Er tiden kommet til, at du skal have foretaget et af de lovpligtige eftersyn på din kran eller din davit?

Hos A/S Oilpower Hydraulics udfører vi eftersyn på marine kraner, daviter og andet løftegrej. Vi er en af de få danske virksomheder, der har tilladelse til at udføre installation og varetage certificering af løfteudstyr ombord på skibe.

Vi er licenseret og certificeret af Søfartsstyrelsen. Hos os kan du få foretaget det lovpligtige 1 års eftersyn og det lovpligtige 5 års eftersyn. Derudover kan du også få repareret din kran eller opnå en førstegangscertificering af kompetentperson.

Du finder os på havnen i Esbjerg, hvor vi dagligt hjælper kunder over hele verden.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for eftersyn af kraner og daviter?

  • 1 års og 5 års eftersyn
  • Test og belastningsprøver
  • Service og vedligehold
  • Reparation af kraner, daviter og spil
  • Udskiftning af slanger
  • Installation og førstegangscertificering som kompetentperson Kategori A

Certifikat og servicerapport – hos os du får altid den nødvendige dokumentation

Vi følger altid Søfartsstyrelsens og fabrikantens anvisninger, og vores erfarne og dygtige servicemontører udformer den nødvendige dokumentation i forbindelse med ethvert eftersyn, du får foretaget her hos os.

Ved eftersyn af kraner, daviter eller andre former for løfteudstyr anvender vores servicemontører udførlige tjeklister. Det gør de med det formål, at de kan registrere, hvad de laver, så du kan være sikker på at få en fyldestgørende dokumentation for det arbejde, der er blevet udført på din kran eller dit løfteudstyr.

I forbindelse med en inspektion eller et kraneftersyn udarbejder vi altid et certifikat og en servicerapport til dig. Udover at udlevere dokumentation for vores arbejde til dig som kunde, gemmer vi også informationerne i vores interne datasystem. Det gør vi blandt andet for, at vi kan finde dem frem næste gang, du får din kran til eftersyn hos os.

Kraneftersyn – skal vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med?

Uanset om du gerne vil have din kran til eftersyn hos os, eller du gerne vil vide mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi sidder klar ved telefonerne i vores åbningstid, og derudover har du også altid mulighed for at skrive til os på mail.

Du kan fange os på telefon 75 12 55 55 eller sende en e-mail afsted til supply@oilpower.dk.

Dokumentation og mærkning

Ethvert eftersyn afsluttes med, at alt godkendt udstyr forsynes med eftersyn mærkat der viser hvornår eftersynet er foretaget, samt hvornår næste eftersyn skal foretages.

Efterfølgende udarbejdes certifikat og service rapport.

Autorisationer

A/S Oilpower Hydraulics er autoriseret og certificeret af Søfartsstyrelsen til at udføre årligt eftersyn, samt 5-års syn på marinekraner og davider.
  • Eftersyn på hejsemidler og lossegrej – Kompetent person kategori A
  • Vedligehold og eftersyn iht. MSC.1 1277/1206-1