Testbænk

Har du en hydraulisk motor eller pumpe, du gerne vil have testet?

Med mere end 35 års erfaring inden for hydraulik kan vi hos A/S Oilpower Hydraulics teste dine motorer eller pumper. Vi har udviklet vores helt egen topmoderne testbænk, der har indbygget avanceret måleudstyr, og det er en af de større testbænke af sin art i Danmark. Du finder os i Esbjerg på havnen, hvor vi kan både teste og reparere dine hydraulikdele.

På vores hydrauliske værksted tager vi os af de ting, der skal fungere med hundrede procents sikkerhed for, at vores kunder kan udføre deres arbejde og udføre den nødvendige service.

Vi udfører test og renovering af

  • Cylindre
  • Ventiler
  • Pumper
  • Motorer

Testbænk, der giver nøjagtige testresultater

Den testbænk, vi har på vores værksted, har vi selv bygget. Den er topmoderne, og den er bygget på grundlag af vores mere end 35 år lange erfaring med hydraulik. Vi kender hver en lille detalje på vores testbænk, der er bygget ud fra vores kunders og vores egne behov – for ikke at nævne strenge krav.

I vores testbænk er der indbygget forskellige former for måleudstyr. Den giver os mulighed for at aflæse nøjagtige testresultater, og den er egnet til hydrauliske motorer og pumper med en kapacitet på 1800 omdr./500 kW og 355 omdr./110 kW.

Test af alle former for hydraulisk udstyr

Da vi er et selvstændigt værksted, er vi ikke begrænset til bestemte produkter. Det gør os i stand til at kunne teste og reparere alle fabrikater inden for hydraulisk udstyr.

Vi sørger for, at du får den nødvendige mærkning og dokumentation med, når du har haft noget til reparation på vores værksted, og vi slutter altid vores inspektion af med et certifikat og en servicerapport, hvis der er behov for det.

Skal vi teste din hydraulikpumpe?

Har du en hydraulikmotor eller en hydraulikpumpe i din virksomhed? Så ved vi alt om, hvor vigtigt det er, at der ikke er nogen slinger i valsen, når det kommer til dens drift. Med vores hjælp kan du få testet dit udstyr, så du er sikker på, at det fungerer optimalt.

Ring til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have din pumpe eller dine motorer til eftersyn hos os. Vores telefonnummer er 75 12 55 55, og du kan skrive til os på supply@oilpower.dk.